E-mail Marketing Automation uitbesteden aan professionals?

E-mail Marketing en automatisering kan jouw bedrijf drastisch meer omzet laten genereren. E-mail Marketing uitbesteden aan echte professionals is daarom een goed idee. Er wordt niet voor niks gezegd: 'The Money is in The List'.

gratis STRATEGIESESSIE

Waarom je E-mail Marketing Automation aan ons over moet laten?

E-mail Marketing Sequences

Wij maken gebruik van alleen de beste E-mail Marketing software. Wij zorgen er onder andere voor dat jouw E-mail Marketing voldoet aan de privacy wet (AVG) en dat je E-mail Marketing is geïntegreerd in je website en landingspagina's. Daarnaast houden we constant door middel van split tests bij welke mails het beste converteren.

E-mail marketing systemen opzetten

Marketing & Sales Automatisering

Wij zorgen ervoor dat er een compleet geautomatiseerd E-mail Marketing systeem klaar staat om jouw leads te converteren naar betalende klanten op de automatische piloot. Dit zorgt voor geweldige resultaten en merkbare groei van jouw bedrijf.

E-mail marketing automatisering

Hoe werkt het?

1
Strategiesessie

Om te weten of we een goede match zijn, vind er eerst een gratis strategiesessie plaats. Hierin bespreken we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw E-mail Marketing het gewenste resultaat oplevert.

2
Lancering

Als we er allebei van overtuigd zijn dat wij jou keiharde resultaten kunnen leveren, gaan we aan de slag. We zetten jouw account op en beginnen met het opzetten van een geautomatiseerd E-mail Marketing systeem.

3
Optimalisatie

Automatisering moet nog steeds geoptimaliseerd worden. Wij zijn constant aan het analyseren of je mails geopend en gelezen worden. Aan de hand hiervan zorgen wij ervoor dat de resultaten beter worden door de juiste aanpassingen door te voeren.

Benieuwd hoe wij jouw E-mail Marketing Automation naar een hoger niveau kunnen tillen?

Vraag dan een vrijblijvende strategiesessie aan! Tijdens de strategiesessie krijg je een duidelijk actieplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, of je kunt beslissen om met ons samen te werken. De keuze is geheel aan jou!

gratis STRATEGIESESSIE

100% resultaatgarantie!

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten op het gebied van E-mail Marketing, copywriting en automatisering dat we jou 100% garantie kunnen geven op de beloofde resultaten.

We kunnen helaas niet van te voren aangeven wat de beloofde resultaten zullen zijn, omdat de ene onderneming een grotere naamsbekendheid wilt, de ander meer leads wilt werven en de ander weer meer sales wilt.

De resultaten die we kunnen leveren, bespreken tijdens de GRATIS Strategiesessie t.w.v. €500,-. Wil je dus je E-mail Marketing uitbesteden? Vraag vandaag nog de gratis strategiesessie aan.

Vraag je je af waarom wij deze 100% resultaatgarantie geven?

Veel online marketing bureau's beloven gouden bergen om jou binnen te halen als klant. Vervolgens kunnen zou die bergen van goud (helaas) niet nakomen en zit jij aan een, vaak langdurige, contract vast.

Hierdoor begrijpen wij heel goed dat veel ondernemers erg sceptisch zijn als het gaat om Het inschakelen van een online marketing bureau.

Hier willen wij verandering in brengen door resultaat te garanderen. Als wij binnen 3 maanden niet de beloofde resultaten leveren, werken wij gratis voor jou totdat we deze resultaten wél kunnen leveren!

Vraag via onderstaande knop een gratis strategiesessie aan en wie weet, kunnen we een succesvolle en fijne samenwerking starten,

gratis STRATEGIESESSIE