Social media marketing
Adverteren op Facebook en Instagram

Ga jij vissen in een sloot waar geen vis te vinden is? Precies! Vergeet ouderwetse marketing en begin met adverteren waar jouw potentiële klanten zich bevinden. Op social media.


Als online marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in het opzetten van effectieve online marketing campagnes via Facebook en Instagram. Het grote voordeel is dat we jouw doelgroep kunnen bereiken en de campagnes kunnen optimaliseren, zodat je snel nieuwe klanten kunt binnenhalen.

Waarom adverteren op Facebook en Instagram?

Meer gerichte bezoekers naar jouw website die al interesse hebben in jouw dienst of product
Je kunt je kosten relatief laag houden doordat wij de campagnes optimaliseren
Je hebt een veel groter bereik in vergelijking tot 'oude' marketingvormen
Adverteren via Facebook en Instagram is meetbaar zodat je altijd weet hoe de campagnes presteren
Met social media marketing kun je snel groeien met jouw onderneming
Met social media marketing kun je mensen bereiken die al interesse hebben getoond d.m.v. retargeting ads

Wat kun je van ons verwachten?

Analyse, onderzoek en het opstellen van een effectief social media marketing plan

Het is van belang om een effectief plan op te stellen voordat we de campagnes gaan maken. Zo moeten we bijvoorbeeld weten wie jouw doelgroep is, zodat we een 'customer journey' kunnen maken. Aan de hand hiervan kunnen we effectieve campagnes en advertenties maken.

Wanneer je je social media marketing aan ons uitbesteed, beperken we ons niet tot slechts een advertentie, maar kijken we wat mogelijk is binnen het advertentie budget om een goed mogelijke campagne op te zetten.

Hierbij houden we ook rekening in welke fase van de customer journey jouw (potentiële) klant zich bevindt.

Lancering van de Facebook & Instagram campagnes

Zodra we de Facebook en Instagram campagnes hebben klaar staan, is het de bedoeling om te campagnes live te zetten. Natuurlijk brengen we je hiervan op de hoogte en kun je de advertenties eventueel nog controleren.

Als de social media campagnes online staan, is het nog lang niet klaar. Eigenlijk begint dan pas het echte werk. We beginnen namelijk met het testen van verschillende advertenties.

Na verloop van tijd komen de meest effectieve advertenties boven drijven en gaan we met deze advertenties verder testen. Zo worden de campagnes steeds effectiever en krijg je steeds meer terug voor je advertentiebudget.

Maandelijkse rapportage en updates

Wij snappen dat je graag op de hoogte bent van de geboekte resultaten van jouw Facebook en Instagram campagnes. Daarom ontvang je van ons iedere maand een rapport en updates van aanpassingen die we aanbrengen.

Deze aanpassingen worden gedaan aan de hand van de tests die we constant bijhouden. Op deze manier behalen we altijd een zo goed mogelijk resultaat.

Welk pakket past het beste bij jouw bedrijf?