Facebook Marketing kan geweldige resultaten opleveren voor jouw bedrijf

Facebook advertenties opzetten kan iedereen, maar de kunst zit hem in het opzetten van Facebook campagnes die daadwerkelijk pure winst opleveren.

Wanneer je jouw Facebook Marketing aan ons uitbesteedt, weet je dat de focus op winst genereren ligt!

GRATIS Strategiesessie

We bereiken jouw doelgroep op Facebook met specifieke targeting

Het is van groot belang om te weten wie jouw doelgroep is en welke fase jouw potentiële klant zich bevindt. Zo zorgen we ervoor dat jouw doelgroep de juiste advertentie op het juiste moment te zien krijgt. Je zult merken dat je conversieratio omhoog schiet.

Doelgroep targeting met social media marketing.

Focus op Return On Investment (ROI)

Veel Online Marketing Bureau's richten zich op statistieken zoals aantal website bezoekers of aantal clicks. Tuurlijk zijn dit belangrijke cijfers, maar wij snappen dat je het als ondernemer belangrijker vindt wat je onder aan de streep verdient. Daarom richten wij ons op een zo groot mogelijke ROI krijgen. Wij zetten een sales funnel voor jou op waar je voor iedere euro minimaal €3,- terugverdient.

Hoe werkt Facebook Marketing uitbesteden aan ons?

1
Strategiesessie

Allereerst plannen we een vrijblijvende strategiesessie in. Dit doen wij onder andere om te bekijken of we een goede match zijn en of we jouw bedrijf ook daadwerkelijk kunnen helpen.

2
Lancering

Als alles goed is en wij zijn ervan overtuigd dat we jou resultaat kunnen leveren, gaan we aan de slag. We zetten een goed doordachte sales funnel op en lanceren de Facebook campagne(s) zodra alles is goedgekeurd vanaf jouw kant.

3
Optimalisatie

In de periode daarna houden wij ons constant bezig met het optimaliseren van de Facebook campagnes. Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met de resultaten. Daarnaast houden we je op de hoogte van wat we de komende maand doen om nog betere resultaten te krijgen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Facebook Marketing?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan via onderstaande knop een gratis 30-minuten strategiesessie (t.w.v. €250,-) aan en ontdek wat wij voor jou kunnen doen. Tijdens de strategiesessie krijg je een duidelijk actieplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, of je kunt beslissen om met ons samen te werken. De keuze is geheel aan jou!

GRATIS Strategiesessie

Tarieven Facebook Marketing uitbesteden

Veelgestelde vragen

100% resultaatgarantie!

Wij zijn zo overtuigd van onze online marketing strategieën dat we jou een 100% garantie kunnen geven. Nu kunnen we niet van te voren aangeven wat deze resultaten zijn, omdat het ene bedrijf zich wilt richten op naamsbekendheid, de ander op leads en de ander op keiharde sales.

Wat deze resultaten dus zijn, bespreken we tijdens de GRATIS Strategiesessie t.w.v. €250,-.

Waarom wij deze garantie geven?

Veel online marketing bureau's beloven gouden bergen om jou binnen te halen als klant. Vervolgens kunnen zou die bergen van goud (helaas) niet nakomen en zit jij aan een, vaak langdurige, overeenkomst vast.

Hierdoor begrijpen wij heel goed dat veel ondernemers erg sceptisch zijn als het gaat om social media marketing uitbesteden.

Hier willen wij verandering in brengen door resultaat te garanderen. Als wij binnen 3 maanden niet de beloofde resultaten leveren, werken wij gratis voor jou totdat we deze resultaten wél kunnen leveren!

Vraag een gratis strategiesessie aan en wie weet, kunnen we een succesvolle en fijne samenwerking starten.