Adverteren op Google en Youtube

Met Google Ads kun je ervoor zorgen dat je bovenaan de zoekresultaten komt te staan wanneer potentiële klanten naar jouw dienst of product zoeken. Adverteren op Google en/of Youtube is dus een erg effectieve methode om in een korte tijd goede resultaten te boeken.

De kosten voor het adverteren op Google kunnen erg oplopen als je dit niet op de juiste manier doet. Daarom is het slim om Google Ads uit te besteden aan een online marketing bureau die daar in is gespecialiseerd.

Waarom adverteren met Google Ads?

Bereik jouw geïnteresseerde potentiële klanten door de juiste mensen jouw Google Ads te laten zien
Je kunt lokaal, regionaal, landelijk en zelfs internationaal mensen bereiken
Je kunt zelf je budget voor de advertenties bepalen en tussentijds aanpassen
Ideaal voor retargeting/remarketing voor nog betere resultaten
Koppeling met Google Analytics zodat we de campagnes kunnen optimaliseren
Duidelijke prestatierapporten zodat we direct zien of de campagnes werken

Wat kun je van ons verwachten?

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat we effectieve campagnes op te zetten

Je wilt natuurlijk de juiste doelgroep bereiken die op zoek is naar jouw dienst en/of product. Daarnaast wil je de advertentiekosten zo laag mogelijk houden.
Door het uitgebreide zoekwoordenonderzoek zorgen wij ervoor dat we deze resultaten kunnen leveren.

Naast het opstellen van de Google Ads zelf is het erg belangrijk waar jouw potentiële klant daarna terecht komt en welke stappen hij of zij moet ondernemen.

Google controleert de landingspagina waar de bezoeker op terecht komt en deze moet aan verschillende eisen voldoen voordat de Google advertentie wordt goedgekeurd.

Met het Pro pakket ontwikkelen wij effectieve, professionele en conversiegerichte landingspagina voor jouw advertenties.

Opzetten en lancering van de Google Ads campagnes

Nadat we in overleg met jou een duidelijk en effectief plan hebben ontwikkeld, gaan wij aan de slag met het daadwerkelijk opzetten daarvan.

Voordat we de Google Ads lanceren hoef je alleen nog goedkeuring te geven.
Zodra je tevreden bent en alles klopt, lanceren wij de Google advertentie.

Met het lanceren van de advertenties op Google is het nog (lang) niet gedaan. Het verschil maken we door het intensief analyseren én optimaliseren van de Google Ads.

Zo testen we verschillende advertenties om te zien welke het beste presteert. Vervolgens gaan we verder bouwen op de best presterende advertenties om je advertentiebudget zo effectief mogelijk te gebruiken.

Welk pakket past het beste bij jouw bedrijf?