We bereiken jouw potentiële klanten en zorgen dat we jouw concurrenten voor zijn

Wanneer je geld besteedt aan advertenties wil je natuurlijk dat deze gezien worden door de juiste personen. Daarom doen we een uitgebreide doelgroep analyse om jouw doelgroep echt goed te begrijpen. Op deze manier kunnen we de Google advertenties optimaliseren voor jouw potentiële klanten.

Doelgroep targeting met social media marketing.

Focus op Return On Investment (ROI)

De meeste marketing bureau's richten zich op cijfers die, op zichzelf staand, niet van belang zijn. Als ondernemer zijnde wil je een winstgevend en groeiend bedrijf runnen. Social Profit Marketing richt zich op de statistieken die er wél toe doen. Wij zorgen ervoor dat de Google Ads campagnes winstgevend zijn en dat jouw ROI groot is.

Hoe werkt Google Ads uitbesteden aan ons?

1
Strategiesessie

Allereerst plannen we een vrijblijvende strategiesessie in. Dit doen wij ook om te bekijken of we een goede match zijn en of we jouw bedrijf ook daadwerkelijk kunnen helpen.

2
Lancering

Als alles goed is en wij zijn ervan overtuigd dat we jou resultaat kunnen leveren, gaan we aan de slag. We zetten een goed doordachte sales funnel op en lanceren de campagne(s) zodra alles is goedgekeurd vanaf jouw kant.

3
Optimalisatie

In de periode daarna houden wij ons constant bezig met het optimaliseren van de campagnes en landingspagina's. Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met de resultaten. Daarnaast houden we je op de hoogte van wat we de komende maand doen om nog betere resultaten te krijgen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Google Ads?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan via onderstaande knop een gratis 30-minuten strategiesessie (t.w.v. €250,-) aan en ontdek wat wij voor jou kunnen doen. Tijdens de strategiesessie krijg je een duidelijk actieplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, of je kunt beslissen om met ons samen te werken. De keuze is geheel aan jou!

GRATIS Strategiesessie

Tarieven Google Ads uitbesteden

Veelgestelde vragen

100% resultaatgarantie!

Wij zijn zo overtuigd van onze online marketing strategieën dat we jou een 100% garantie kunnen geven. Nu kunnen we niet van te voren aangeven wat deze resultaten zijn, omdat het ene bedrijf zich wilt richten op naamsbekendheid, de ander op leads en de ander op keiharde sales.

Wat deze resultaten dus zijn, bespreken we tijdens de GRATIS Strategiesessie t.w.v. €250,-.

Waarom wij deze garantie geven?

Veel online marketing bureau's beloven gouden bergen om jou binnen te halen als klant. Vervolgens kunnen zou die bergen van goud (helaas) niet nakomen en zit jij aan een, vaak langdurige, overeenkomst vast.

Hierdoor begrijpen wij heel goed dat veel ondernemers erg sceptisch zijn als het gaat om social media marketing uitbesteden.

Hier willen wij verandering in brengen door resultaat te garanderen. Als wij binnen 3 maanden niet de beloofde resultaten leveren, werken wij gratis voor jou totdat we deze resultaten wél kunnen leveren!

Vraag een gratis strategiesessie aan en wie weet, kunnen we een succesvolle en fijne samenwerking starten.