Jouw Google Ads campagnes winstgevend maken? Wij staan voor je klaar!

Gericht op jouw doelgroep

Wanneer je geld besteedt aan advertenties wil je natuurlijk dat deze gezien worden door de juiste personen. Daarom doen we een uitgebreide doelgroep analyse om jouw doelgroep echt goed te begrijpen. Op deze manier kunnen we de Google advertenties optimaliseren voor jouw potentiële klanten.

Specifiek doelgroep met Google Ads uitbesteden

Wij richten ons op Return On Investment (ROI)

De meeste marketing bureau's richten zich op cijfers die, op zichzelf staand, niet van belang zijn. Als ondernemer zijnde wil je een winstgevend en groeiend bedrijf runnen. Social Profit Marketing richt zich op de statistieken die er wél toe doen. Wij zorgen ervoor dat de Google Ads campagnes winstgevend zijn en dat jouw ROI groot is.

Hoe werkt het?

1
Strategiesessie

Om te weten of we jou kunnen helpen, plannen we eerst een gratis strategiesessie in. Tijdens de strategiesessie weten we precies waar je heen wilt en of wij jou daarbij kunnen helpen.

2
Lancering

Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat jij een geschikte klant voor ons bent, gaan we aan de slag. Als jij tevreden bent, lanceren we de campagnes en begint het traject van optimalisatie.

3
Optimalisatie

Wanneer de Google Ads campagnes online staan, houden wij deze elke dag in de gate. Wij sturen direct bij waar dat nodig is zodat we het gewenste resultaat blijven boeken. Iedere maand ontvang je van ons een update met de voortgang.

Nieuwsgierig hoe wij jouw Google Ads campagnes winstgevend maken?

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Tijdens de strategiesessie krijg je een duidelijk actieplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, of je kunt beslissen om met ons samen te werken. De keuze is geheel aan jou!

gratis STRATEGIESESSIE

100% resultaatgarantie!

Wij zijn erg overtuigd van de Google Ads tactieken die wij gebruiken dat we jou 100% garantie kunnen geven op de beloofde resultaten. We kunnen helaas niet van te voren aangeven wat de resultaten zijn die we beloven, omdat de ene onderneming zich wilt richten op bekendheid, de ander op het werven van leads en de ander op het genereren van sales.

De resultaten die we kunnen leveren, bespreken tijdens de GRATIS Strategiesessie t.w.v. €500,-.

Waarom wij deze 100% resultaatgarantie geven?

Veel online marketing bureau's beloven gouden bergen om jou binnen te halen als klant. Vervolgens kunnen zou die bergen van goud (helaas) niet nakomen en zit jij aan een, vaak langdurige, contract vast.

Hierdoor begrijpen wij heel goed dat veel ondernemers erg sceptisch zijn als het gaat om Google Ads uitbesteden.

Hier willen wij verandering in brengen door resultaat te garanderen. Als wij binnen 3 maanden niet de beloofde resultaten leveren, werken wij gratis voor jou totdat we deze resultaten wél kunnen leveren!

Vraag via onderstaande knop een gratis strategiesessie aan en wie weet, kunnen we een succesvolle en fijne samenwerking starten,

gratis STRATEGIESESSIE