Marketing Automatisering uitbesteden kan voor een geweldige groei in omzet zorgen!

E-mail Marketing en automatisering kan jouw bedrijf drastisch meer omzet laten genereren.

Marketing Automatisering uitbesteden aan echte professionals is daarom een goed idee. Er wordt niet voor niks gezegd: 'The Money is in The List'.

GRATIS Strategiesessie

Converterende en e-mail sequences voor optimaal resultaat

Wij maken gebruik van alleen de beste E-mail Marketing software. Wij zorgen er onder andere voor dat jouw E-mail Marketing voldoet aan de privacy wet (AVG) en dat je E-mail Marketing is geïntegreerd in je website en landingspagina's. Daarnaast houden we constant door middel van split tests bij welke mails het beste converteren.

Doelgroep targeting met social media marketing.

Copywriting gericht op conversie (=resultaat)

De meeste bedrijven laten veel kansen liggen doordat zij geen goede copy schrijven voor hun mails. Wij schrijven jouw mails op een manier waardoor jouw abonnee's jouw mails openen, lezen en de gewenste actie ondernemen. Daarnaast voeren we met iedere mail een split test uit. Zo weten we wat wel en niet werkt zodat je de beste resultaten kunt verwachten.

Marketing & Sales Automatisering

Wij zorgen ervoor dat er een compleet geautomatiseerd E-mail Marketing systeem klaar staat om jouw leads te converteren naar betalende klanten op de automatische piloot. Dit zorgt voor geweldige resultaten en merkbare groei van jouw bedrijf.

Werkwijze Marketing Automatisering uitbesteden

1
Strategiesessie

Allereerst plannen we een vrijblijvende strategiesessie in. Dit doen wij ook om te bekijken of we een goede match zijn en of we jouw bedrijf ook daadwerkelijk kunnen helpen.

2
Lancering

Als alles goed is en wij zijn ervan overtuigd dat we jou resultaat kunnen leveren, gaan we aan de slag. We zetten een goed doordachte sales funnel op en lanceren de campagne(s) zodra alles is goedgekeurd vanaf jouw kant.

3
Optimalisatie

In de periode daarna houden wij ons constant bezig met het optimaliseren van de campagnes en landingspagina's. Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met de resultaten. Daarnaast houden we je op de hoogte van wat we de komende maand doen om nog betere resultaten te krijgen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Marketing Automatisering?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan via onderstaande knop een gratis 30-minuten strategiesessie (t.w.v. €250,-) aan en ontdek wat wij voor jou kunnen doen. Tijdens de strategiesessie krijg je een duidelijk actieplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, of je kunt beslissen om met ons samen te werken. De keuze is geheel aan jou!

GRATIS Strategiesessie

Tarieven Marketing Automatisering uitbesteden

Veelgestelde vragen

100% resultaatgarantie!

Wij zijn zo overtuigd van onze online marketing strategieën dat we jou een 100% garantie kunnen geven. Nu kunnen we niet van te voren aangeven wat deze resultaten zijn, omdat het ene bedrijf zich wilt richten op naamsbekendheid, de ander op leads en de ander op keiharde sales.

Wat deze resultaten dus zijn, bespreken we tijdens de GRATIS Strategiesessie t.w.v. €250,-.

Waarom wij deze garantie geven?

Veel online marketing bureau's beloven gouden bergen om jou binnen te halen als klant. Vervolgens kunnen zou die bergen van goud (helaas) niet nakomen en zit jij aan een, vaak langdurige, overeenkomst vast.

Hierdoor begrijpen wij heel goed dat veel ondernemers erg sceptisch zijn als het gaat om social media marketing uitbesteden.

Hier willen wij verandering in brengen door resultaat te garanderen. Als wij binnen 3 maanden niet de beloofde resultaten leveren, werken wij gratis voor jou totdat we deze resultaten wél kunnen leveren!

Vraag een gratis strategiesessie aan en wie weet, kunnen we een succesvolle en fijne samenwerking starten.