Een professionele website voor jouw bedrijf heb je al vanaf €249!

Een goede professionele website is hét visitekaartje van jouw bedrijf en moet klanten opleveren. Je webdesign uitbesteden laat zien dat je je onderneming serieus neemt.

Wij zorgen ervoor dat je website pas online komt als jij 100% tevreden bent over het eindresultaat.

GRATIS Strategiesessie

Geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google (SEO)

Je wilt natuurlijk goed gevonden worden door je potentiële klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat je website technisch geoptimaliseerd is voor Google en andere zoekmachines. Daarnaast zorgen we ervoor dat Google jouw website goed kan indexeren.

Doelgroep targeting met social media marketing.

Jouw website is AVG-proof & een SSL certificaat is altijd inbegrepen

Er zijn helaas nog veel websites die niet voldoen aan de AVG wet. Het gebeurt niet snel, maar dit kan forse boetes opleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de privacywet. Daarnaast hebben al onze websites een veilige SSL verbinden en maken we dagelijks back-ups.

Werkwijze wanneer je een professionele website door ons laat maken

1
Strategiesessie

Omdat wij websites op maat maken, plannen wij altijd eerst een vrijblijvende strategiesessie in. Tijdens dat gesprek weten we precies wat je met je website wilt en wat wij voor jou kunnen betekenen.

2
Lancering

Zodra we jouw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag met het design van jouw website. Regelmatig krijg je van ons een tussentijdse update en kan je feedback geven. Uiteindelijk heb je een website waar je 100% tevreden over bent,

3
Optimalisatie

Pas wanneer jij tevreden bent over het design van je website zorgen wij ervoor dat je domein is gekoppeld en lanceren we jouw gloednieuwe website. Je blijft ondersteuning krijgen van ons zolang je jouw website bij ons host.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met jouw nieuwe website?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan via onderstaande knop een gratis 30-minuten strategiesessie (t.w.v. €250,-) aan en ontdek wat wij voor jou kunnen doen. Tijdens de strategiesessie krijg je een duidelijk actieplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, of je kunt beslissen om met ons samen te werken. De keuze is geheel aan jou!

GRATIS Strategiesessie

Tarieven professionele website laten maken

Veelgestelde vragen

Social Profit Marketing is aangesloten bij NLGW brancheorganisatie

Als lid van de 'Nederlands Geregistreerde Webdesigners' weet je dat je werkt met een professionele webdesigner. Webdesigners die zijn aangesloten bij NLGW leveren bewezen kwaliteit en bieden Nederlandse ondernemers fiscale zekerheid.

We stoppen pas als jij tevreden bent!

Doordat wij alleen werken met bedrijven waarvan we zeker weten dat we ze kunnen helpen, zijn wij ervan overtuigd dat we een website kunnen ontwikkelen die 100% naar wens is.

Daarom geven wij een 100% tevredenheidsgarantie op onze websites en zijn we pas klaar wanneer jij tevreden bent over het eindresultaat.

Waar veel webdesigners een standaard template gebruiken en je website niet naar jouw wens kunnen aanpassen, kunnen wij dit wel.

Mochten wij toch niet zeker weten dat we aan jouw behoefte kunnen voldoen, geven wij dit eerlijk toe. Wij zullen er dan voor zorgen dat we je in contact brengen met een webdesigner die wel aan jouw gewenste website kan bouwen.

Wil jij je webdesign uitbesteden en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis strategiesessie aan!