Social Profit Funnels

Al jouw online marketing begint met een sales funnel

Mensen worden steeds sceptischer en kopen niet snel meer van, voor hen, onbekende bedrijven. Een effectieve sales funnel kan hier verandering in brengen.

Met een goed doordachte sales funnel bouw je een band op met jouw potentiële klanten. Dit zorgt voor meer nieuwe klanten én een hogere waarde per klant.

GRATIS  MARKETING AUDIT ➔

Waarom óók jouw bedrijf een Sales Funnel nodig heeft

Bij ieder bedrijf legt een klant een bepaalde route af. Het hangt van de route af in welke fase een potentiële klant zich bevindt. Dit bepaalt onder andere hoe je een klant moet benaderen om het meeste rendement te behalen. Dit is waar een goede Sales Funnel het verschil maakt voor jouw bedrijf.

Sales Funnel strategie

Aan de hand van een Online Marketing Audit en gesprek over je bedrijf en doelen stellen wij een op maat gemaakte sales funnel op.

Landingspagina's

Een belangrijk onderdeel van sales funnels zijn goed converterende landingspagina's. Wij ontwikkelen landingspagina's voor jou en optimaliseren deze voor het beste resultaat.

E-mail Marketing

Om ervoor te zorgen dat (potentiële) klanten jouw bedrijf vertrouwen, verzorgen wij een e-mail marketing strategie die keiharde omzet oplevert.

Converterende funnels

Een sales funnel kan heel simpel of complex zijn, maar uiteindelijk moet het het gewenste resultaat opleveren. Al onze sales funnels zijn gericht op puur resultaat.

Analytics & rapporten

Om het gewenste resultaat te leveren is het belangrijk om alle stappen in de sales funnel te analyseren. Daarnaast ontvang je van ons iedere maand een rapport.

Constante optimalisatie

Een sales funnel is niet iets wat je één keer opzet en niet meer naar omkijkt. Wij zijn constant bezig met het optimaliseren van ieder stap die jouw potentiële klant aflegt.

100% op maat gemaakt voor jouw bedrijf
Binnen no-time jouw investering terugverdiend
Constant nieuwe leads en klanten op de automatische piloot
Sales funnel experts die constant zorgen voor de beste resultaten

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het?

Het verschilt heel erg per bedrijf wat er nodig is om meer winst te boeken door middel van online marketing.

Om deze reden plannen wij altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek in om te kijken of we een goede match zijn, wat wij voor jou kunnen betekenen en welke diensten het beste zijn voor jouw bedrijf.

Je kunt hier een gratis adviesgesprek inplannen.

Werken jullie met kortingen?

Wij werken niet met vaste of periodieke kortingen op onze diensten, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren.

Wel bieden wij kortingen aan op het moment je kiest om meerdere diensten van ons af te nemen.

Mocht je hier meer over willen weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bieden jullie een garantie aan?

Wij willen alleen maar tevreden klanten. Daarom bieden wij een 100% resultaatgarantie aan! Als wij niet binnen 3 maanden de vastgestelde doelen bereiken, werken wij gratis voor jou totdat ons dit wel lukt.

Mede om deze reden werken wij alleen met bedrijven en organisaties waarvan wij overtuigd zijn dat we het gewenste resultaat kunnen leveren.

Voordat we een samenwerking aangaan, stellen we meetbare doelen vast. Deze doelen gelden tevens als de richtlijn voor onze resultaatgarantie.

Meer weten? Plan dan een gratis adviesgesprek in!

Wat kan online marketing mijn bedrijf opleveren?

Het liefst wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Wij hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je jouw potentiële omzet kunt berekenen wanneer je met ons gaat samenwerken.

Hoe werkt het?

1 -
Ga naar de rekentool
2- Vul in hoeveel budget je vrij wilt maken voor advertenties
3 - Vul de kosten per klik in
4 - Geef aan wat de conversieratio is van je website/landingspagina
5 - Geef aan hoeveel % van je leads klanten worden
6 - Geef aan wat de klantwaarde gemiddeld is

De rekentool heeft nu berekend hoeveel omzet je in potentie kunt genereren.

Houd er rekening mee dat de investering in onze diensten hierbij nog niet is meegerekend.

GRATIS  MARKETING AUDIT ➔