Social media management

Wil jij een groter bereik? Meer volgers? Meer engagement? Meer klanten? En meer winst en vrijheid? Laat dan jouw social media beheren door een online marketing bureau die daar in gespecialiseerd is.

Laat ons nu net een specialist zijn op het gebied van social media. Je bent dus op de juiste pagina belandt. Lees snel verder wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Waarom Social Media Management?

Je bespaart erg veel tijd en voor een ondernemer geldt, 'tijd = geld'
Met onze expertise weten we de juiste doelgroep aan te spreken wat kan leiden tot meer klanten
Social media gaat 24/7 door en wij hebben de tools om hieraan te voldoen
Wij zorgen voor meer impact door berichten te optimaliseren
Wij zorgen voor een goede branding en herkenbaarheid van jouw merk/onderneming
Als online marketing bureau zijn wij constant up-to-date van alle updates van de platformen

Wat kun je van ons verwachten?

Uitgebreid onderzoek en opstellen van het social media plan op maat

Voordat we beginnen met het plaatsen van berichten is het belangrijk dat we goed weten wat jouw doelgroep is, wat het beste werkt bij deze doelgroep en hoe de concurrentie het doet. Aan de hand van het uitgebreide onderzoek stellen we een effectief social media plan op.

Zodra we een effectief social media plan hebben en we hebben van jou content ontvangen (foto's, video's etc.) gaan wij deze optimaliseren om een zo hoog mogelijke engagement (likes, reactie's, gedeelde bericht) te krijgen.

Ook kunnen wij zelf content ontwikkelen zoals infographics en andere content voor bijvoorbeeld een bepaalde actie of aanbieding. Dit gaat altijd in overleg.

8-20 x per maand plaatsen wij op tot wel 6 social media kanalen!

Met 1 keer per week iets plaatsen op social media kom je niet ver. Mensen, dus ook jouw potentiële klanten, zijn je zo weer vergeten.

Je moet ervoor zorgen dat je voorbij blijft komen zodat ze jou niet vergeten. Daarom plaatsen wij voor jou, waar andere online marketing bureaus dit maar 1 keer per week of zelfs per maand (!), maar liefst 8 tot 20 keer per maand een bericht op meerdere social media!

Je wilt natuurlijk ook graag weten of je investering in het laten beheren van je social media nut heeft. Daarom ontvang je van ons iedere maand een uitgebreid rapport met duidelijke statistieken.

Zo zie je in een oogopslag de resultaten van het aantal (nieuwe) volgers, likes, reacties, engagement en bereik.

Welk pakket past het beste bij jouw bedrijf?