Hoe werkt het?

stap 1

Kennismakingsgesprek

Bij Social Profit Marketing vinden we het belangrijk dat we weten met wie we werken, wat voor type ondernemer je bent en of we wel een geschikte combinatie zijn. Wij nemen namelijk niet zomaar iedereen aan. Als wij bijvoorbeeld denken dat er niet het gewenste resultaat (bijvoorbeeld door slechte diensten, producten, klantenservice etc.) kan worden geleverd, zullen we adviseren om een andere partij te vinden.

Daarom vind er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats om te bespreken wat we van elkaar kunnen verwachten en of we een goede combinatie zijn.

stap 2

Uitgebreid onderzoek

Vervolgens gaan we aan de slag met het uitgebreide onderzoek waarin we jouw online marketing (social media, website etc.) gaan analyseren. Zo onderzoeken we waar de verbeterpunten liggen en wat we moeten doen om jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Ook analyseren we jouw concurrenten zodat je altijd een stapje voor ligt op de concurrentie.

stap 3

Online Marketing strategie op maat

Na het onderzoek stellen we een effectieve online marketing strategie op met duidelijke stappen die we gaan ondernemen om het beste resultaat te kunnen boeken. In jouw online marketing strategie nemen we alle onderdelen mee zoals social media, website, e-mailmarketing, SEO en SEA.

Als je dus bepaalde modules niet door ons laat doen, kun je er alsnog voor zorgen dat je daar zelf extra aandacht aan besteed. Mocht je dit na verloop van tijd toch door ons laten doen, is dit natuurlijk altijd mogelijk.

stap 4

Lancering & Implementatie

Aan de hand van het uitgebreide onderzoek en jouw op maat gemaakt online marketing strategie gaan we aan de slag met het lancering van jouw online marketing campagnes.

Afhankelijk van de door jou gekozen modules kan dit variëren van social media management en marketing tot webdesign en SEO.

stap 5

Optimalisatie & management

Met alleen het lanceren en de implementatie van het online marketing plan zijn we er nog niet. Om het gewenste resultaat te blijven boeken is het van belang om de campagnes te blijven analyseren en optimaliseren.

Het optimaliseren en managen van jouw online marketing campagnes zorgt ervoor dat je steeds betere resultaten boekt en minder kosten maakt per resultaat (nieuwe lead, nieuwe klant etc.). Na verloop van tijd verzamelen we namelijk zoveel informatie dat we bijvoorbeeld de advertenties nog beter kunnen afstemmen op jouw potentiële klanten.

stap 6

Rapportages & transparantie

Wij vinden het ook erg belangrijk om jou te betrekken bij het hele proces, het gaat tenslotte om jouw onderneming. Dit doen we vooral door maandelijkse rapportages van alle modules die je bij ons afneemt. Zo kun je met eigen ogen zien wat onze diensten opleveren.

Daarnaast staat klantenservice bij ons hoog in het vaandel en zullen we zo goed en zo snel mogelijk jouw vragen beantwoorden.

START HIER!