Zoekmachine optimalisatie

Waarschijnlijk herken je dit wel. Je bent naar iets op zoek en de eerste plek waar je gaat zoeken is op Google. Vervolgens klik je op een van de bovenste opties. Dit wil jij als ondernemer natuurlijk ook, zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen.

Wij als online marketing bureau zorgen ervoor dat jij met jouw website zo hoog mogelijk geplaatst wordt voor relevante zoekwoorden. Zo zorgen we ervoor dat je goed gevonden wordt door jouw potentiële klanten.

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Hoe hoger je in Google gepositioneerd bent, hoe betrouwbaarder je over komt
Je bespaart veel tijd wanneer je SEO uitbesteedt aan een specialist
Je hebt geen advertentiekosten en op langer termijn levert zoekmachine optimalisatie veel op
Doordat je goed gevonden wordt in Google bereik meer potentiële klanten
Potentiële klanten kiezen sneller voor bedrijven die hoog in Google staan gepositioneerd
Zoekmachine optimalisatie versterkt andere online marketing modules

Wat kun je van ons verwachten?

Zoekwoordenonderzoek & concurrentie analyse zodat we je concurrenten altijd een stap voor zijn

Wij onderzoeken welke zoekwoorden jouw potentiële klanten gebruiken om de juiste dienst en/of product te vinden. Vervolgens selecteren we deze en gaan wij voor deze zoekwoorden jouw website optimaliseren.

Daarnaast analyseren we constant jouw concurrenten zodat wij kunnen inspelen op hun prestaties. Zo zijn we jouw concurrenten altijd een stap voor.

Technische SEO is een belangrijk onderdeel voor Google om te beslissen hoe hoog jouw website wordt geplaatst in de zoekresultaten. Daarom voeren wij een SEO techniek check uit en optimaliseren we dit voor jouw website.

Indien je je website door ons laat ontwikkelen zorgen wij er natuurlijk voor dat jouw website technisch goed in elkaar zit.

Content marketing plan voor het optimaliseren van een goede vindbaarheid in Google

Google positioneert websites die regelmatig geüpdatet worden sneller hoger dan website waarvan het lijkt alsof er niks meer mee gedaan wordt.

Daarom zorgen wij voor een duidelijk en effectief content marketing plan. Denk hierbij aan SEO geoptimaliseerde blog artikelen, YouTube video's etc.

Google houdt ook automatisch bij welke websites linken naar jouw website (backlinks). Ook kijken ze naar de kwaliteit van deze backlinks.

Wij zorgen ervoor dat er meer kwalitatieve websites naar jouw website linken zodat Google weet dat jouw website hoog geplaatst moet worden in de zoekresultaten.

Eigen online account + maandelijkse rapporten zodat je altijd up-to-date bent

Het is natuurlijk altijd fijn om te weten hoe het ervoor staat met de positie en resultaten van jouw website in de zoekresultaten van Google.

Daarom krijg je bij het Pro pakket een eigen account zodat je altijd jouw statistieken kunt bekijken en ontvang je maandelijks een rapport met een duidelijk overzicht.

Welk pakket past het beste bij jouw bedrijf?